top of page

16 місць Всеукраїнського рівня!!!

Вітаємо переможців Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україно!», фотографії яких з поміж 3000 надісланих на конкурс з усіх областей України, вибороли призові місця!!!

Отож, вихованці гуртків Глибоцького РБТДЮ «Юні садівники» на базі Глибоцької гімназії, «Природа рідного краю» та «Обʼєктив» на базі Глибоцького ліцею на чолі з досвідченим керівником Балан Наталією Володимирівною вибороли І місць – 2, ІІ місць – 7 та ІІІ місць – 7 у Всеукраїнському конкурсі «Моя країна – Україно!» .

А зараз детальніше!

Марчук Софія нагороджена дипломом І ступеня у номінації «Живий світ (тварини, рослини, червонокнижні види нашого району)» та дипломом ІІІ ступеня у номінації «Жанрове фото».

Гаврилюк Христина посіла І та ІІ місця у номінації «Живий світ (тварини, рослини, червонокнижні види нашого району)».

Фотороботи Чубрей Анастасії отримали ІІ місце у номінації «Живий світ (тварини, рослини, червонокнижні види нашого району)» та ІІІ місце у номінації «Жанрове фото».

Кіндротяк Марія нагороджена дипломами ІІ ступеня у номінації «Пейзаж» та ІІІ ступеня у номінації «Репортажний портрет» («номінація ім. В.В. Мельничук»).

Тофан Ірина посіла ІІ місце у номінації «Пейзаж».

У номінації «Жанрове фото» ІІ місце посіла Дробницька Олександра, а Білан Ксенія, Королюк Роман та Безушко Дмитро нагороджені дипломами ІІІ ступеня.

Призові місця у номінації «Живий світ (тварини, рослини, червонокнижні види нашого району)» завоювали Балан Ірена (ІІ місце) та Качуляк Андрій (ІІІ місце). А Глобак Євгенія посіла ІІ місце у номінації «Репортажний портрет» («номінація ім. В.В. Мельничук»)

Участь, а особливо перемога, у конкурсах такого рівня є лакмусовим папером роботи не лише здобвачів освіти та викладачів, але і закладу вцілому.

Ще раз вітаємо наших юних фотоаматорів та їх наставника!!!

Вибрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page