top of page

Земля –наш спільний дім

«... Ми всі несемося вдалину на одній і тій же

планеті -ми екіпаж одного корабля»

Антуан де Сент-Екзюпері

Для одного Батьківщина - це місце його народження, країна його дитинства, для іншого – місто, де він живе в даний момент. Подібних думок існує безліч, і всі вони по-своєму вірні. Ми живемо на планеті Земля, і не випадково її головне багатство співзвучно з назвою. Земля - наш дім, земля -наша годувальниця. Саме тому, люди зобов'язані піклуватися про неї, про збереження природи на нашій планеті.

З метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури учнівської молоді, виявлення та поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв’язань екологічних проблем 12 березня 2020 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу агітаційних колективів «Земля-наш спільний дім» (у заочному форматі) за тематикою «Країні Юннатії -95».

Глибоччину на конкурсі представили переможці районного етапу "VIP-агітбригаду" Коровійської ЗОШ. Команда у складі Германа Іллі, Чорней Олександри, Шевчук Софії, Проданчук Юліани, Гушул Міхаєли та Туранської Крістіни стали переможцями, посіли почесне ІІ місце, у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу агітаційних колективів «Земля-наш спільний дім»

Вітаємо учасників колективу та керівників Пентелейчук Анастасію Вікторівну і Скутара Костянтина Дмитровича з перемогою. Ви молодці!!!

Відео виступу

https://www.youtube.com/watch?v=-fUaKROchZU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0arTYFzLU8qdwqO_79MQiWlzfgborLu6mw2MlOcSjbhvYrFc-tYtJV2gE

Вибрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page