top of page

Фестиваль- конкурс «Розквітай, писанко!»

З ініціативи Департаменту освіти і науки та підтримки керівництва Чернівецької облдержадміністрації, депутатського корпусу обласної ради, було започатковано фестиваль-конкурс «Розквітай, писанко!», який вже втретє проведено на Буковині.

Фестиваль - символ радості та возвеличення Воскресіння Христового, плекання національної ідентичності, єдності минулого і сьогодення.

3 травня усі бажаючі мали змогу оглянути 40 писанкових дерев, які розквітли перед обласною державною адміністрацією, та переглянути насичену концертну програму, взяти участь у майстер-класі з писанкарства.

Почесними гостями фестивалю-конкурсу «Розквітай, писанко!» став дует «Писанка» Чернівецької обласної державної філармонії - Народні артисти України: Оксана Савчук та Іван Кавацюк.

Глибоцький район на Фестивалі представляли учні Кам’янської ЗОШ (кер.Федорюк Н.В.), вихованці Глибоцького РБТДЮ Хобзей Варвара (кер. Федорук В.М.), Мартинюк Марина (кер. Шородок К.К.), писанкові дерева вихованців Глибоцького РБТДЮ на базі Горбівецької ЗОШ (кер.Кожокарь О.В.) та колективна робота учнів 2-4 класів Старововчинецького ліцею (кер. Костелюк Л.Г.)

Вибрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page