top of page

Змагання з початкового технічного моделювання.

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА на 2019 рік, з метою виявлення обдарованих дітей молодшого шкільного віку та залучення їх до технічної творчості 13 березня на базі Чернівецького ОЦ НТТУМ проведено обласний конкурс з початкового технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку. Учасниками змагань були 43 вихованці гуртків початкового технічного моделювання закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернівецької області, віком від 7 до 10 років, які виготовляли моделі автомобілів, літаків, вітрильників, а також представляли створені за власним задумом моделі із конструктора «Лего».

Поки журі підбивало підсумки змагань, учасники відвідали музей Цікавої науки і техніки та здійснили віртуальну подорож по Сонячній системі у планетарії Чернівецького ОЦ НТТУМ.

Команду Глибоцького РБТДЮ представляли вихованці гуртка «Юний технік», керівник Романюк Віктор Михайлович. У номінації «Транспортна техніка» Романюк Руслан здобув І місце, Андронійчук Матвій отримав ІІ і ІІІ місця у номінаціях «Лего конструювання», «Плаваючий засіб», Холозьон Едвард здобув ІІ місце у номінації «Плаваючий засіб» та Кудла Серафим – нагороджений сертифікатом учасника обласних змагань.

Вітаємо юних техніків та бажаємо подальших перемог!

Вибрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page