top of page

Свято у будинку-інтернату для пристарілих

06.03.2017р. на передодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня учні Глибоцької гімназії та вихованці Комунального закладу «Глибоцький районний будинок творчості дітей та юнацтва» відвідали жінок Петричанського будинку-інтернату для пристарілих.

Будинок-інтернат розрахований на одночасне перебування двохсот підопічних. На даний час тут проживають 180 осіб. Переважна більшість є інвалідами ІІ групи, також є інваліди І та ІІІ груп. Для них був підготовлений святковий концерт та завдяки небайдужим людям, дітям, працівникам Глибоцької гімназії та Глибоцького РБТДЮ були роздані продуктові пакети.

Підтримка й розуміння для кожного з нас значить не менше, ніж матеріальне благополуччя, тому такі поїздки є дуже важливими та довгоочікуваними для підопічних інтернату. Вони відчувають, що їх люблять, поважають, що про них не забувають. А для дітей такі поїздки є повчальними, вони вчать не бути байдужими до чужої біди.


Хочеться, щоб люди замислились, як вони ставляться до старших, до інвалідів, пенсіонерів. Адже як ставимося ми, так будуть ставитися до нас наші діти.

Вибрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page